LIX MASAŽNI CENTAR

 

LIX MASAŽNI CENTAR je savršeno mesto za opuštanje, ulepšavanje, zdravo mršavljenje i kompletno sređivanje lica i tela uz zdrav sportski pristup.

Nudimo potpunu relaksaciju Vašeg organizma uz bogatu ponudu klasičnih i terapijskih masaža. Pored masaže celog ili pojedinih delova tela, u opuštajućem ambijentu našeg centra možete uživati i u raznovrsnim biološkim tretmanima lica, tretmanima tela, depilaciji, sauni, kao i vrhunskom tretmanu za Vaša stopala, šake,  nokte.

Koristimo u tretmanima vrhunske preparate, kao i alge iz najvećih morskih dubina sa puno minerala i kiseonika, koje blagotvorno deluju na telo.

Bilo da želite da se opustite i relaksirate, umanjite tegobe trudnoće i pripremite telo  za  porođaj, unapredite stanje i san  bebe,  bilo da Vas muče ukočena leđa ili umorna stopala, masaža je jedan od najstarijih oblika lečenja koji doprinosi poboljšanju stanja čitavog organizma. Posvetite sebi nekoliko trenutaka odmora i uz lekoviti dodir masaže, ispunite Vaše telo energijom koja će učiniti da se ponovo osećate relaksirano i spremno za nove pobede.

Posebne ugođaje nudimo u Finskoj sauni sa programima aromaterapije i jedinstvenoj lekovitoj masaži brezovim grančicama.

Poseban ugođaj garantujemo kada su u pitanju masaže, uz našeg fizioterapeuta Marka, koji čarobnim rukama koje poseduju magičnu energiju, daruje Vam masažama posebno opuštanje i zadovoljstvo a ukoliko imate bolove i tegobe, sanira ih,  revitalizuje i vraća osmeh na Vaše lice.